Contact: 06 4895 8275  f.huigens@expressief.com

 

Website header logo
  • Website_header_slideshow_p2.png
  • Website_header_slideshow_p1.png
expressief over ontmoeten

Ontmoeten

Niet alleen de wijze waarop we organisaties hebben ingericht of de structuur waarin we overleggen, leidt tot verandering. Transitie ontstaat in de ontmoeting tussen mensen en in de diversiteit daarvan. Daar waar mensen elkaar ontmoeten en werkelijk uitwisselen wat hen bezighoudt, ontstaan verbindingen, ideeën, inspiratie. En zelfs nieuwe organisatievormen.

Veilig vergaderen

Gastvrijheid, ruimte, de mogelijkheid voor een goed gesprek en een lekkere maaltijd. Dat is waar wij voor willen staan! Daarom hebben we in ons woonhuis ook een kleinschalige eigen trainings-, coachings- of vergaderlocatie gerealiseerd. Er is 1 grote (werk) ruimte, 1 toilet en een aparte keuken. We kunnen er 10-12 gasten ontvangen, want we hanteren de richtlijn van 8 m2 per persoon, zodat iedereen 1,5 m afstand kan houden. Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn, hanteren we een maximum van 8 personen We maken een opstelling die gewenst is voor de bijeenkomst. Je bent er exclusief met je eigen gezelschap en kunt, naast binnen, ook prima in de tuin vergaderen/werken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om contact op te nemen en voor meer informatie.

vergader01 vergader02 vergader03 vergader_buiten01 vergader_buiten02 vergader_buiten03

Wifi, flipover en multimedia TV zijn aanwezig en beschikbaar. Koffie, thee, lunch en wat lekkers verzorgen we zo veel mogelijk biologisch en in maatwerk, dus waar je trek in hebt.

Veilig werken in een intieme, persoonlijke sfeer doen we samen. Wij zorgen voor de randvoorwaarden en vragen jou om zelf verantwoordelijkheid te dragen voor het naleven van de protocollen. Ook helpt het als we elkaar helpen herinneren en zo samen kunnen wennen aan deze nieuwe omgangsvormen en werkwijzen. Lees hier het hele protocol

Bed en Paard Brunsting

In ons Tiny Huisje ‘Keetje’ logeer je tussen de paarden (eventueel met eigen paard). Een eenvoudig (logeer)adresje waar je afstand kunt nemen van het alledaags gemak. Een plek om te reflecteren, te mijmeren, te lezen of schrijven, te wandelen en te fietsen. Om te werken en om te zijn. Een overnachtingsplek voor trekkers te fiets, te voet of te paard. En voor mensen die benieuwd zijn hoe duurzaam bouwen en leven eruit kan zien. Neem een kijkje via Facebook of bekijk hieronder de presentatie video.

Vernieuwende activiteiten

Expressief organiseert regelmatig themagerichte ontmoetingen. Samen met haar man Henk Post organiseert Femmeke er eens per 6 weken een Open Dialoog Avond, een thema-avond met een eigentijds thema in een oeroude gespreksvorm. Een avond waarin kennis gedeeld wordt, ervaringen worden opgedaan en inspiratie ontstaat. Het huis dat Femmeke Huigens en Henk Post hebben, is regelmatig een open podium voor vernieuwende activiteiten over leiderschap.
In de zomer op vrijdagmiddag, op de overgang van werken naar weekend, staat het bordje ‘tijd voor een kopje thee’ in de tuin. Femmeke serveert dan versgebakken taart, thee of koffie en nodigt je uit om even stil te staan bij de vraag ‘wat houdt je bezig’.

Ook als je gewoon eens wilt sparren over wat jou bezighoudt in je loopbaan, dan ben je van harte welkom voor een goed gesprek en een kopje thee.