Website header logo
  • Website_header_slideshow_p2.png
  • Website_header_slideshow_p4.png
  • Website_header_slideshow_p5.png
  • Website_header_slideshow_p3.png
  • Website_header_slideshow_p1.png
  • Website_header_slideshow_p6.png
expressief over ontmoeten

Ontmoeten

Niet de wijze waarop we organisaties hebben ingericht of de structuur waarin we overleggen, leidt tot verandering. Echte transitie ontstaat in de ontmoeting tussen mensen en in de diversiteit. Daar waar mensen elkaar ontmoeten en werkelijk uitwisselen wat hen bezig houdt, ontstaan verbindingen, ideeën, inspiratie. En zelfs nieuwe organisatievormen.

Expressief organiseert regelmatig themagerichte ontmoetingen. Samen met haar man Henk Post organiseert Femmeke er eens per 6 weken een Open Dialoog Avond, een thema-avond met een eigentijds thema in een oeroude gespreksvorm. Een avond waarin kennis gedeeld wordt, ervaringen worden opgedaan en inspiratie ontstaat. Het huis dat Femmeke Huigens en Henk Post hebben, is regelmatig een open podium voor vernieuwende activiteiten over leiderschap.

Een plek om te zijn

De boerderij in Brunsting, Drenthe is een Plek om te Zijn, een ontmoetingsplek waar je een tijdje kunt verblijven om te schijven of te schilderen, na te denken of afstand te nemen van je dagelijkse beslommeringen. Op vrijdagmiddag, op de overgang van werken naar weekend, staat het bordje ‘tijd voor een kopje thee’ in de tuin. Femmeke serveert dan versgebakken taart, thee of koffie en nodigt je uit om even stil te staan bij de vraag ‘wat houdt je bezig’.
Ook als je gewoon eens wilt sparren over wat jou bezig houdt in je loopbaan, dan ben je van harte welkom voor een goed gesprek en een kopje thee.