Contact: 06 4895 8275  f.huigens@expressief.com

 

Veilig vergaderen

Gastvrijheid, ruimte, de mogelijkheid voor een goed gesprek en een lekkere maaltijd. Dat is waar wij voor willen staan! Daarom hebben we in ons woonhuis ook een kleinschalige eigen trainings-, coachings- of vergaderlocatie gerealiseerd. Er is 1 grote (werk) ruimte, 1 toilet en een aparte keuken. We kunnen er 10-12 gasten ontvangen, want we hanteren de richtlijn van 8 m2 per persoon, zodat iedereen 1,5 m afstand kan houden. Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn, hanteren we een maximum van 8 personen We maken een opstelling die gewenst is voor de bijeenkomst. Je bent er exclusief met je eigen gezelschap en kunt, naast binnen, ook prima in de tuin vergaderen/werken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om contact op te nemen en voor meer informatie.

vergader01 vergader02 vergader03 vergader_buiten01 vergader_buiten02 vergader_buiten03

Wifi, flipover en multimedia TV zijn aanwezig en beschikbaar. Koffie, thee, lunch en wat lekkers verzorgen we zo veel mogelijk biologisch en in maatwerk, dus waar je trek in hebt.

Veilig werken in een intieme, persoonlijke sfeer doen we samen. Wij zorgen voor de randvoorwaarden en vragen jou om zelf verantwoordelijkheid te dragen voor het naleven van de protocollen. Ook helpt het als we elkaar helpen herinneren en zo samen kunnen wennen aan deze nieuwe omgangsvormen en werkwijzen. Lees hier het hele protocol